Sugestii
      Știri
      09 ianuarie 2024

Decizie etapă de încadare proiect Continental Anvelope Timișoara

S.C. CONTINENTAL AUTOMOTIVE PRODUCTS S.R.L. anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Timiș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Reconditionari constructive și dotarea cu instalații aferente corp clădire CF 447437-C1 în scopul amplasării de echipamente și utilaje pentru asamblarea de semicomponente premergatoare procesului de producție”, propus a fi amplasat în Timișoara Str. Avram Imbroane, nr. 9, CF nr. 447437, judeţul Timiş.

Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului – APM Timiș, din municipiul Timisoara, Bd. Liviu  Rebreanu, nr. 18-18A, jud. Timiș, in zilele de luni-joi, intre orele 800-16 30, vineri intre orele 800-1400 , precum și la următoarea adresă de internet http://apmtm.anpm.ro – Sectiunea Acorduri de mediu. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de încadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anutului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului

Informațiile pot fi descărcate, în format .pdf din secțiunea Downloads.

Formagiu Adriana

Responsabil Protectia Mediului